Foccacia med røget dyrekølle


  • Hedegaard Ita Focasiaweb
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

400 g hvedemel

100 g durummel

20 g gær

4 dl lunkent vand

2 tsk groft salt

2 spsk oliven olie

8 sk røget dyrekølle/ pastrami el. lign.

tørret rosmarin

sea salt

Sådan gør du

Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt salt, oliven olie og durummel. Hvedemel tilsættes lidt efter lidt, og æltes godt igennem.

Stilles til hævning i ½ time. Del dejen i 24 små boller der trykkes flade, 6-7 cm i diameter.
Pensles med olie og drysses med salt og rosmarin – tryk det ned i bollen med fingeren.

Lad dem efterhæve i 20 minutter på en bageplade. Bages til de er gyldne, afkøles på rist.

Bagetid: 10-15 minutter ved 200 °C.

Servering:
Brødene serveres lune, sammen med den røgede dyrekølle, pyntes eventuelt med frisk rosmarin.