Du skal bruge
400 g hvedemel
100 g durummel
20 g gær
4 dl lunkent vand
2 tsk groft salt
2 spsk oliven olie
8 sk røget dyrekølle/ pastrami el. lign.
tørret rosmarin
sea salt
Sådan gør du
Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt salt, oliven olie og durummel. Hvedemel tilsættes lidt efter lidt, og æltes godt igennem.
Stilles til hævning i ½ time. Del dejen i 24 små boller der trykkes flade, 6-7 cm i diameter.
Pensles med olie og drysses med salt og rosmarin – tryk det ned i bollen med fingeren.
Lad dem efterhæve i 20 minutter på en bageplade. Bages til de er gyldne, afkøles på rist.
Bagetid: 10-15 minutter ved 200 °C.
Servering:
Brødene serveres lune, sammen med den røgede dyrekølle, pyntes eventuelt med frisk rosmarin.