Cheese blintz


  • Hedegaard Ita Pandekagerweb
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Dej:

2 æg

2 spsk vindruekerne olie

2 dl mælk

2 dl mel

½ tsk salt


Fyld:

100 g naturel flødeost 

100 g hytteost

1 spsk sukker

1 pasteuriseret æggehvide

½ tsk vaniljesukker


Bærkompot:

200 g skovbærblanding

100 g rørsukker

skal fra citron

Sådan gør du

Dej:
Pisk æg, olie og mælk sammen. Kom mel og salt i, pisk til en ensartet konsistens. Stil på køl i 30 minutter. Lav 8 crepes (pandekager), stak dem med bagepapir imellem.

Fyld:
Pisk æggehviden stiv og bland alle ingredienser i. Fordel fyldet på de 8 crepes, fold enderne ind og rul sammen. (Ligesom forårsruller) Frys dem i en ½ time.

Bærkompot:
Kog sukker, bær og citronskal op og lad det småsimre i cirka 10-15 minutter.

Tag de 8 crepes direkte fra fryseren, og steg dem gyldne i smør/vindruekerneolie på alle sider ved medium varme.

Servering:
Server Cheese Blintz lune med bærkompot til.