Bruschetta

med pocheret æg og gedeost


  • Bruchetta M Gedeost
Forfatter: Økoægget

Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Pocheret æg

1 l vand

1/2 dl lagereddike

1 tsk salt

4 økologiske æg

 

Bruscetta

1 rødløg, i skiver

1 rød peberfrugt, i strimler

4 skiver groft brød

4 tsk grøn pesto

1 bøtte gedeost i olie

peber

frisk rosmarin

olie

 

Honningnødder

2 spsk akaciehonning

50 g hasseln.dder

1/4 mild r.d chili

Sådan gør du

Kog vand, eddike og salt op og slå et æg ud i en underkop. Skru ned for vandet, og pisk rundt i det næsten kogende vand med et piskeris, så der dannes en hvirvel. Fjern piskeriset og hæld forsigtigt ægget ned i midten af hvirvlen, og lad det trække 3 min. lige under kogepunktet. Køl ægget ned i rigeligt vand, og gentag processen med de tre andre æg.

Svits løg og peberfrugt i lidt olie til løgene er klare. Smør brødskiverne med et tyndt lag grøn pesto, og fordel løg, peberfrugt, æg og gedeosten på brødet.

Krydr med groft kværnet peber og frisk rosmarin og grill brødene i cirka 5 minutter, til det hele er gyldent.

Server eventuelt bruschettaerne med lidt stærke honningnødder.

 

Honningnødder

Rist hasselnødder let på en pande, fjern løse skaller og vend det sammen med honning og chili.