Arme riddere
med rejer og spinat
Du skal bruge
2 økologiske æg
2 dl yoghurt
4 skiver godt brød
1 spsk smør
salt og peber
1 fed hvidløg, hakket
200 g spinat
400 g rejer
200 g hummer
Pynt
citron, saft
basilikum
bredbladet persille
Balsamicodressing
1/2 dl balsamico
1/2 dl honning
Sådan gør du
Pisk æg og yoghurt sammen og læg brødskiverne ned i massen i mindst 15 minutter. Varm smørret op på en pande, lad det bruse af og steg brødskiverne på panden med salt og peber. Tag brødet af og sving hvidløget rundt på panden og vend derefter kort spinaten i til den begynder at falde sammen.
Anret brødet med spinat, rejer og hummer – pynt med citron, basilikum og bredbladet persille.
Kog balsamico og honning ned til det har sirupskonsistens og træk det med en ske over retten.