Du skal bruge
1 spsk smør til at smøre formen
4 æggehvider
1¼ dl sukker
60 g grofthakket mørk chokolade
50 g finthakkede valnødder
Nøddesirup:
1 dl hele valnødder
1 dl mørk sirup
Sådan gør du
Opvarm ovnen til 175 °C. Smør en springform. Pisk æggehviderne stive med sukkeret. Bland chokolade og valnødder i de stiftpiskede æggehvider.
Hæld dejen i formen og bag den midt i ovnen i cirka 25 minutter. Prik i kagen med en tandstikker eller strikkepind. Hvis der sidder rå dej på, skal kagen bage længere.
Nøddesirup:
Kom valnødderne i en kasserolle, dæk dem med vand og kog i 5 minutter. Hæld vandet fra og lad nødderne dryppe af i en sigte. Kom valnødder og mørk sirup i kasserollen og kog blandingen i 1 minut. Lad siruppen køle af og servér den sammen med kagen.