Du skal bruge
2 dl Karolines Køkken smør- & rapsolie
200 g sukker (ca. 2¼ dl)
3 æg
300 g groftrevet squash
1 spsk fintrevet limeskal
200 g hvedemel (ca. 3½ dl)
1½ tsk stødt koriander
2 tsk bagepulver
Glasur:
150 g florsukker (ca. 2¾ dl)
2 spsk friskpresset limesaf
3 æg
300 g groftrevet squash
1 spsk fintrevet limeskal
200 g hvedemel (ca. 3½ dl)
1½ tsk stødt koriander
2 tsk bagepulver
Glasur:
150 g florsukker (ca. 2¾ dl)
2 spsk friskpresset limesaf
Sådan gør du
Rør smør- & rapsolie og sukker godt sammen. Tilsæt ét æg ad gangen og rør godt mellem hvert æg. Vend squash og limeskal i æggeblandingen Bland hvedemel, ingefær og bagepulver Vend det forsigtigt (drysset gennem en sigte) i dejen.
Kom dejen i en smurt springform (ca. 22 cm i dia.) og bag squashkagen på en plade med bagepapir midt i ovnen.
Glasur: Rør florsukker og limesaft sammen til en tyk glasur. Læg glasuren i et flot lag på den kolde kage og pynt med limeskal.
Bagetid: Ca. 1 time ved 175° C.