Nøddetærte


  • Nøddetærte 612Px
Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

5 æggeblommer

200 g sukker

1 spsk vaniliesukker

100 g mørk chokolade

200 g hasselnødder

10 tvebakker (knuses)

5 stift piskede æggehvider


Tilbehør:

Flødeskum eller creme fraiche

Sådan gør du

Nødder og chokolade hakkes groft, tvebakkerne knuses. Pisk æggehviderne stift.

Æggeblommerne, sukker og vanillesukker piskes til det er hvidt og skummende. Nødder, chokolade, tvebakker og de piskede æggehvider vendes forsigtigt i.

Bages i en smurt tærteform i 15-20 minutter ved 200 °C.

Serveres afkølet med flødeskum eller creme fraiche til.

Tip:
Tilsæt eventuelt vanillekorn i creme fraichen.