Nøddekager


  • Noeddekagermfyld
Forfatter: Dansukker

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Dej:

2 dl hasselnødder

125 g Dansukker Sweet & Less

2 æggehvider


Creme:

100 g Philadelphia light flødeost

3 spsk Dansukker Sweet & Less

1-2 spsk kakao

1 tsk vaniljesukker

Sådan gør du

Dej:
Opvarm ovnen til 175 °C. Rist nødderne i ovnen eller på en tør pande. Gnid nødderne i et viskestykke, så den brune skal løsner sig. Hak nødderne fint.

Pisk æggehvider og Sweet & Less sammen med en gaffel, til det er luftigt og tilsæt de hakkede nødder. Fordel massen i 24 små toppe på en bageplade med bagepapir Bag nøddekagerne midt i ovnen ved 175 °C i cirka 15 minutter. Lad kagerne køle af.

Creme:
Rør flødeost, Sweet & Less, kakao og vaniljesukker sammen til fyldet. Fordel cremen på halvdelen af nøddekagerne og læg de andre kager ovenpå.

Tip:
Kagebundene kan, uden fyld, fryses ned, hvis de ikke spises med det samme. De kan så siden hen tøes op og lægges sammen med creme.

Antal:
24 stk.