Du skal bruge
Dej:
2 dl hasselnødder
125 g Dansukker Sweet & Less
2 æggehvider
Creme:
100 g Philadelphia light flødeost
3 spsk Dansukker Sweet & Less
1-2 spsk kakao
1 tsk vaniljesukker
Sådan gør du
Dej:
Opvarm ovnen til 175 °C. Rist nødderne i ovnen eller på en tør pande. Gnid nødderne i et viskestykke, så den brune skal løsner sig. Hak nødderne fint.
Pisk æggehvider og Sweet & Less sammen med en gaffel, til det er luftigt og tilsæt de hakkede nødder. Fordel massen i 24 små toppe på en bageplade med bagepapir Bag nøddekagerne midt i ovnen ved 175 °C i cirka 15 minutter. Lad kagerne køle af.
Creme:
Rør flødeost, Sweet & Less, kakao og vaniljesukker sammen til fyldet. Fordel cremen på halvdelen af nøddekagerne og læg de andre kager ovenpå.
Tip:
Kagebundene kan, uden fyld, fryses ned, hvis de ikke spises med det samme. De kan så siden hen tøes op og lægges sammen med creme.
Antal:
24 stk.