Du skal bruge
Dej:
1 spsk smør til at smøre formen med
2 spsk hvedemel til at drysse i formen
200 g smør
100 g chokolade
6 dl Dansukker Mørk Muscovado-råsukker
4 æg
1 dl kakao
1 spsk vaniljesukker
250 g hvedemel
½ meget finthakket rød chili
Glasur:
1¼ dl vand
2 dl brun farin
150 g mørk chokolade
½ rød chili
2 spsk flormelis
Tilbehør:
letpisket flødeskum og frisk frugt
Sådan gør du
Opvarm ovnen til 175 °C. Smør en springform med smør og drys den med mel.
Smelt smørret i en gryde. Smelt chokoladen heri. Rør derefter de øvrige ingredienser til kagen i smørret. Hæld dejen i springformen og bag den cirka 50 minutter ved 175 °C.
Glasur:
Kog vand og farin op i en gryde og lad det koge i 5 minutter. Hak chokoladen og kom den i en skål. Hæld den varme sukkerlage over chokoladen og rør det til en jævn creme. Smør cremen over kagen og pynt eventuelt med lidt finthakket chili og et drys flormelis.
Servér mudcaken med letpisket flødeskum og frisk frugt.