Mudcake med chili


  • Chilimudcake
Forfatter: Dansukker

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Dej:

1 spsk smør til at smøre formen med

2 spsk hvedemel til at drysse i formen

200 g smør

100 g chokolade

6 dl Dansukker Mørk Muscovado-råsukker

4 æg

1 dl kakao

1 spsk vaniljesukker

250 g hvedemel

½ meget finthakket rød chili


Glasur:

1¼ dl vand

2 dl brun farin

150 g mørk chokolade

½ rød chili

2 spsk flormelis


Tilbehør:

letpisket flødeskum og frisk frugt

Sådan gør du

Opvarm ovnen til 175 °C. Smør en springform med smør og drys den med mel.

Smelt smørret i en gryde. Smelt chokoladen heri. Rør derefter de øvrige ingredienser til kagen i smørret. Hæld dejen i springformen og bag den cirka 50 minutter ved 175 °C.

Glasur:
Kog vand og farin op i en gryde og lad det koge i 5 minutter. Hak chokoladen og kom den i en skål. Hæld den varme sukkerlage over chokoladen og rør det til en jævn creme. Smør cremen over kagen og pynt eventuelt med lidt finthakket chili og et drys flormelis.

Servér mudcaken med letpisket flødeskum og frisk frugt.