Minilagkager

med frugtfyld


  • Minilagkager
Forfatter: Dr. Oetker og Becel

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Dej:

3 æg

125 g sukker

125 g hvedemel

½ tsk bagepulver

½ dl flydende fedtstof


Fyld:

500 g frugtgrød

2½ dl piskefløde

Pynt:

50 g mandelflager

Sådan gør du

Dej:
Pisk æg og sukker luftigt og skummende. Vend sigtet hvedemel, bagepulver og flydende fedtstof i.

Fordel dejen på en bageplade, 1 spsk dej pr. kage (de flyder lidt ud). Drys mandelflager på.

Bag bundene i cirka 8 minutter ved 200 °C.

Servering:
Fordel halvdelen af frugtgrøden på halvdelen af kagerne. Pisk fløden til skum, bland skummet sammen med resten af frugtgrøden. Fordel blandingen på kagerne og læg "låg" på.

Servér straks.

Antal:
12-16 kager