Mini pølsehorn


  • Poelsehorn 2
Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

6 stk gode pølser

400 g hvedemel

25 g gær

2½ dl mælk

25 g smør

1 tsk sukker

1 tsk havsalt

æg til pensling

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken, pas på det ikke bliver for varmt. Hældes i en skål og gæren udrøres heri. Tilsæt de øvrige ingredienser og slå dejen godt sammen. Stilles tildækket et lunt sted i cirka 1 time.

Ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord, og del dejen i 12 stykker. Hvert stykke dej rulles til en pølse.

Halvér de 6 pølser og sno dejen omkring hvert stykke pølse (ligesom snobrød).

Sæt pølsehornene på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 15 minutter.

Pensles med sammenpisket æg og sættes i en forvarmet ovn ved 200 °C og bages cirka 15-20 minutter.