Du skal bruge
6 stk gode pølser
400 g hvedemel
25 g gær
2½ dl mælk
25 g smør
1 tsk sukker
1 tsk havsalt
æg til pensling
Sådan gør du
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken, pas på det ikke bliver for varmt. Hældes i en skål og gæren udrøres heri. Tilsæt de øvrige ingredienser og slå dejen godt sammen. Stilles tildækket et lunt sted i cirka 1 time.
Ælt dejen godt igennem på et meldrysset bord, og del dejen i 12 stykker. Hvert stykke dej rulles til en pølse.
Halvér de 6 pølser og sno dejen omkring hvert stykke pølse (ligesom snobrød).
Sæt pølsehornene på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 15 minutter.
Pensles med sammenpisket æg og sættes i en forvarmet ovn ved 200 °C og bages cirka 15-20 minutter.