Marcipanhjerte


  • Marcipannougathjerte
Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Dej:

200 g hakkede mandler
200 g flormelis
200 g blød nougat
200 g lys el. mørk chokolade
Pynt:
Sølvkugler, guldkugler el. anden kagepynt

Sådan gør du

Ælt mandler og flormelis sammen, så det bliver som marcipan.

Form: Rul marcipanen ud mellem 2 stykker bagepapir til en 3-4 mm tyk plade. Gør det samme med nougaten og læg den oven på halvdelen af marcipanen. Fold den frie del af marcipanen ind over nougaten og tryk det lidt sammen. Udstik små hjerter med en form (el. skær kunstneriske"" hjerter ud med en kniv).

Servering:

Smelt chokoladen over vandbad el. i mikroovn.

Dyp hvert hjerte i chokoladen og læg dem på bagepapir.

Pynt med sølvkugler, guldkugler el. anden kagepynt.