Du skal bruge
Vandbakkelsesdej
2 dl vand
75 g smør
100 g mel
2-3 økologiske æg
Pynt
glasur (flormelis med lidt vand)
slik
Bagetid: ca. 25 min. ved 200º C
Sådan gør du
- Kog vand og smør op i en lille gryde
- Tilsæt al mel og rør dejen godt igennem under jævn varme. Når dejen slipper ske og gryde, tages den fra varmen og køles ned i ca. 20 min.
- Pisk æggene sammen og tilsæt æggemassen lidt efter lidt, til konsistensen er fast, uden den flyder ud
- Fordel dejen på en bageplade med en ske i ca. 2 ½ cm højde, så det ligner en kagemand
- Bag kagemanden i 25 min. ved 180° C midt i ovnen – kagen skal være fast, men let og fugtig i midten
- Lad kagemanden køle af
- Pynt med glasur og slik som du ønsker. Du kan ogs. klippe dejen op i siden, og fylde den med f.eks. flødeskum