Kagecreme


  • Kagecreme 612Px
Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

2 pasteuriserede æg

2 spsk sukker

2 spsk mel (eller 1 spsk maizena)

2½ dl sødmælk eller fløde 13 %

1 tsk vaniljesukker

Sådan gør du

Rør æg, sukker og mel sammen med et piskeris i en gryde til massen er ensartet.

Tænd for varmen og tilsæt mælk/fløde under fortsat omrøring. Der omrøres hele tiden indtil massen har den ønskede tykkelse.

Tag gryden af varmen og rør vaniljesukker i. Hæld cremen op i en beholder og stil den til på køl, indtil den skal bruges.

Bland kagecreme sammen med flødeskum af 2½ dl fløde – det giver en let og luftig creme, som er god til vandbakkelser, sprøde nøddebunde etc.

Tip: 
Hjemmelavet kagecreme kan med fordel laves i god tid, før det skal bruges.

Hjemmelavet kagecreme er ideel til lagkager, triflidesserter, tærter etc.