Du skal bruge
2 pasteuriserede æg
2 spsk sukker
2 spsk mel (eller 1 spsk maizena)
2½ dl sødmælk eller fløde 13 %
1 tsk vaniljesukker
Sådan gør du
Rør æg, sukker og mel sammen med et piskeris i en gryde til massen er ensartet.
Tænd for varmen og tilsæt mælk/fløde under fortsat omrøring. Der omrøres hele tiden indtil massen har den ønskede tykkelse.
Tag gryden af varmen og rør vaniljesukker i. Hæld cremen op i en beholder og stil den til på køl, indtil den skal bruges.
Bland kagecreme sammen med flødeskum af 2½ dl fløde – det giver en let og luftig creme, som er god til vandbakkelser, sprøde nøddebunde etc.
Tip:
Hjemmelavet kagecreme kan med fordel laves i god tid, før det skal bruges.
Hjemmelavet kagecreme er ideel til lagkager, triflidesserter, tærter etc.