Juletræskage

8-10 stykker


  • Juletrae
Forfatter: DanSukker

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Dej:

3 æg

2 ½ dl sukker

100 g flydende margarine

1½ dl ymer

175 g hvedemel

2 tsk bagepulver

1 tsk stødt ingefær

1 tsk stødte nelliker

2 tsk stødt kanel


Pynt:

2-3 spsk flormelis

Sådan gør du

Dej:
Pisk æg og sukker til et luftigt skum. Tilsæt margarine og ymer. Bland mel, bagepulver, ingefær, nelliker og kanel sammen og bland det i dejen.

Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir og bag kagen cirka 15 minutter ved 200 °C.

Skær dejen ud i stjerner i forskellige størrelser (lav eventuelt skabeloner af papir først). 

Servering:
Stabl stjernerne let forskudt med den største nederst sigt flormelis over – og vupti – du har nu en snedrysset juletræskage til kaffebordet eller som borddekoration. Lav eventuelt en dobbelt portion for at få et endnu højere juletræ.