Hvepsebo


  • Hvepsebo 612Px
Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Dej:

125 g smør

125 g sukker

2 æg

1 æggeblomme

200 g mel

1½ tsk bagepulver

usprøjtet citron


Topping:

1 æggehvide

85 g sukker

85 g kokosmel

50 g chokolade

Sådan gør du

Dej:
Riv citronen og pres saften ud af den. Pisk smør og sukker godt, tilsæt æggene og æggeblomme et ad gangen og pisk videre. Tilsæt skiftevis mel iblandet bagepulver sammen med citronsaften og den revne citronskal.

Topping:
Pisk æggehviden stiv. Tilsæt sukker lidt ad gangen, mens der piskes. Vend kokosmel og hakket chokolade i.

Hæld dejen i en smurt springform og fordel topping på kagedejen og bag kagen i cirka 60 minutter ved 175 °C.