Du skal bruge
Dej:
300 g mørk farin
2 dl olie
4 æg
275 g mel
1 tsk vaniljesukker
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 tsk natron
2 tsk kanel
375 g gulerod
1 dl rosiner
35 g valnødder
Topping:
150 g flødeost
75 g smør
100 g flormelis
1 tsk vaniljesukker
2 tsk citronsaft
Pynt:
usprøjtet citron eller appelsinskal
Sådan gør du
Dej:
Rør farin og olie sammen og pisk æggene i. Bland mel med vaniljesukker, bagepulver, salt, natron samt kanel og rør i dejen. Bland revne gulerødder, rosiner og hakkede valnødder i.
Fordel dejen i en smurt bradepande (cirka 30x40 cm) og bag cirka 45-60 minutter ved 185 °C.
Topping:
Rør ingredienserne sammen med en gaffel og smør topping henover den kolde kage
Servering:
Pynt med usprøjtet citron eller appelsinskal julienne.