Du skal bruge
Dej:
4 æg
250 g sukker
200 g mel
2 tsk bagepulver
150 g smør
Creme:
4 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk sukker
2 spsk majsstivelse
2½ dl mælk
2 tsk vaniljesukker
2½ dl fløde
Pynt:
abrikosmarmelade
jordbær
banan
vindruer
ferskner
kiwi
Sådan gør du
Dej:
Smelt smør og afkøl. Pisk æg og sukker hvidskummende. Bland mel og bagepulver - og vend det i dejen skiftevis med smør.
Fordel dejen i en form (cirka 25x30 cm) beklædt med smurt bagepapir og bag cirka 20 minutter ved 175 °C.
Creme:
Pisk æggeblommer, sukker, majsstivelse og mælk sammen i en gryde. Bring cremen i kog under piskning og tag gryden fra varmen. Tilsæt vaniljesukker og afkøl cremen. Pisk fløden og bland den sammen med cremen.
Servering:
Anret den afkølede kage på et stort fad. Smør abrikosmarmelade på kagebunden og fordel herefter flødecremen i et pænt lag på bunden. Læg til sidst den skive-skårne frugt på tværs henover kagen.
Tip:
Brug årstidens bær og frugt.