Frugtig chokoladekage


  • Frugtig Chokoladekage
Forfatter: Dr. Oetker og Becel

Antal personer: 10

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Dej:

2 æg

1½ dl sukker

1 dl lys sirup

2 dl yoghurt naturel

5 dl hvedemel

1 spsk bagepulver

¾ dl flydende fedtstof

2 bananer eller 250 g ananas i små tern

75 g chokoladedråber eller mørk hakket chokolade

Sådan gør du

Dej:
Pisk æg, sukker og lys sirup luftigt og skummende. Rør yoghurt i æggemassen og vend dernæst sigtet hvedemel samt bagepulver i dejen. Skær bananerne i små tern. Rør flydende fedtstof, banan, ananas og chokolade i dejen og bag i cirka 30 minutter ved 200 °C.

Tip:
Kagen holder sig frisk og lækker i lang tid, men kan sagtens fryses.