Chokolade muffins

ca. 15 stk


  • Chokolademuffins
Forfatter: Økoægget

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

2 økologiske æg

240 g sukker

100 g smør, smeltet

1 dl mælk

210 g mel

2 tsk vaniljesukker

2 tsk kakaopulver

1 tsk bagepulver

200 g mørk chokolade, groft hakket

 

Bagetid: ca. 20 min. ved 180º C

Sådan gør du

  1. Pisk æg og sukker hvidt og skummende med en elpisker
  2. Bland mel med vaniljesukker, kakaopulver og bagepulver
  3. Bland skiftevis smeltet smør, mælk og melblandingen i æggemassen
  4. Rør det hele godt rundt og vend hakket chokolade i
  5. Fyld dejen 2/3 op i muffinsforme
  6. Bag dem ca. 20 min. ved 180° C