Bananmuffins


  • Chip Og Chaps Bananmuffins
Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

150 g blødt smør eller margarine

150 g sukker

3 æg

150 g hvedemel

2 tsk bagepulver

1 tsk salt

300 g bananer (uden skal)

lidt olie eller blødt smør

75 g hasselnødder

Sådan gør du

Rør sukker, smør eller margarine i en skål, til du får en tyk blanding. Rør æggene i, et efter et. Rør mel, bagepulver og salt i.

Skær bananerne i stykker, og put dem i dejen.

Smør muffinformene med olie eller smør. Fór bageformene med bagepapir (lad papiret stikke godt ud over kanten) og stil dem på bagepladen. Brug en ske til at fylde dem ¾ dele op med dej.

Hak hasselnødderne og drys dem ud over dejen.

Sæt bagepladen ind i midten af ovnen. Bag dine muffins i 35-45 minutter ved 180 °C, til de er gyldne. Du finder ud af, om de er færdige ved at prikke i dem med en strikkepind. Hvis der ikke sidder dej på strikkepinden, når du trækker den ud, er de færdige. 

Lad kagerne køle af i formene cirka 10 minutter. Løft kagerne ud af formene med bagepapiret og lad dem køle på en rist.

Tip:
Du kan også bruge gratinskåle som bageforme.