Bananmuffins

med chokolade


  • Muffins
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

250 g hvedemel

75 g pecan/valnødder

125 g rørsukker

100 g mørk chokolade

50 g smeltet smør

1 tsk bagepulver

1 æg

½ dl ahornsirup

2½ dl letmælk

1 banan

12 stk muffinforme

Sådan gør du

Bland mel og bagepulver sammen, tilsæt fintmalede pecannødder og rørsukker.

Pisk æg, ahornsirup, mælk og smeltet smør, og rør det godt sammen med de tørre ingredienser. Vend banan- og chokoladestykker i.

Kommes i 12 smurte muffinforme.

Hvis der bruges papirforme, så kom 2-3 stk ovenpå hinanden, så dejen ikke vælter ud.

Bages ved 200 °C i 25-30 minutter.