Gratin

på grill


  • Aeggesouffle
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

4 æg

75 g mel

3 dl mælk

50 g smør

3 dl mælk

1 tsk salt

peber

reven ost

rasp

smør


Fyld:

1 broccoli


Tilbehør:

skinke i skiver

panderistede cherrytomater

Sådan gør du

Tænd ovnen til 175 °C .

Rengør broccoli og skær i små buketter. Smør et ildfast fad og drys med rasp og læg broccolibuketterne i.

Rør mel og mælk sammen i en gryde, kom smør i og bring det i kog under omrøring.
Kog dejen godt igennem, afkøl den lidt. Rør æggeblommerne i ét ad gangen.
Smag til med salt og peber. Pisk æggehviderne stive og vend meget forsigtigt i dejen.

Hæld dejen over broccolien og drys revet ost over (gratinen hæver meget, så dejen må kun fylden ¾ af fadet i højden). Bag gratinen til den er flot gylden, cirka 50-60 minutter ved 175 °C nederst i ovnen.