Du skal bruge
1 kg små kartofler
1 spsk olie
4 æg
300 g bønner
4 tomater
frisk timian
4 tunbøffer
2 citroner
1 hovedsalat
Mayonnaisedressing:
1 æggeblomme
1 spsk citronsaft
1 spsk grovkornet sennep
1½ dl rapsolie
salt
peber
Sådan gør du
Skyl og tør kartoflerne, vend dem i olie og krydr med salt og peber. Grill dem møre i cirka 35 minutter i en alubakke.
Kog æggene i 10 minutter, pil og halvér dem.
Damp bønnerne i letsaltet vand i 5 minutter.
Snit salaten og vend den med bønner og æg.
Halvér tomaterne, pensl dem med olie og krydr med salt, peber og timian. Grill tomater og tunbøfferne i 3-4 minutter.
Blend æggeblomme, citronsaft og sennep og hæld olien langsomt i undervejs. Smag til med sennep, citron, salt og peber.