Æggesalat


  • Aeggesalat
Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

1 kg små kartofler

1 spsk olie

4 æg

300 g bønner

4 tomater

frisk timian

4 tunbøffer

2 citroner

1 hovedsalat


Mayonnaisedressing:

1 æggeblomme

1 spsk citronsaft

1 spsk grovkornet sennep

1½ dl rapsolie

salt

peber

Sådan gør du

Skyl og tør kartoflerne, vend dem i olie og krydr med salt og peber. Grill dem møre i cirka 35 minutter i en alubakke.

Kog æggene i 10 minutter, pil og halvér dem.

Damp bønnerne i letsaltet vand i 5 minutter.

Snit salaten og vend den med bønner og æg.

Halvér tomaterne, pensl dem med olie og krydr med salt, peber og timian. Grill tomater og tunbøfferne i 3-4 minutter.

Blend æggeblomme, citronsaft og sennep og hæld olien langsomt i undervejs. Smag til med sennep, citron, salt og peber.