Tekniker søges

25. februar 2019

Grundet et højere aktivitetsniveau søges der en tekniker til vedligeholdelsesafdelingen i produktfabrikken hos DAVA Foods i Hadsund. Du vil indgå i et team på tre teknikere og referere til teknisk leder. Afdelingen har ansvaret for at holde produktionsapparatet velkørende.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Udførelse af systematisk og forebyggende vedligehold
  • Elektrisk og mekanisk fejlfinding på maskinudstyr
  • Gennemførelse og implementering af nye projekter
  • Procesoptimering på eksisterende udstyr
  • Fokus på driften af procesanlæg og tappelinjer

 

Dine faglige kvalifikationer:
Vi forestiller os, at du har en baggrund som industrielektriker eller automatikmekaniker eller har anden teknisk relevant uddannelse. Der vil blive lagt vægt på, om du har indsigt i styrings- og programmeringsopgaver. Det er en fordel, hvis du har et kedelpassercertifikat, men ikke et krav. Har du erfaring fra en fødevarevirksomhed, er det et stort plus.  

 

Dine personlige kvalifikationer:
Du vil passe særligt godt ind som tekniker hos os, hvis du evner at arbejde selvstændigt med opgaverne og er vant til at have egne ansvarsområder. Det er ligeledes vigtigt, at du er struktureret og har et godt overblik, eftersom der vil være en del dokumentation forbundet med arbejdsgangen, og brug af IT-værktøjer til dette er en nødvendighed. Vi lægger ligeledes vægt på gode samarbejdsevner både indenfor og udenfor egen afdeling, da du kommer til at have en stor berøringsflade. En god portion humor er derfor også en absolut fordel.

 

Har du lyst til at blive vores nye kollega?
Send da hurtigst muligt din ansøgning med relevante bilag til: HR-koordinator Henrik Ørbæk Abildgaard på heab@davafoods.com markeret: ”Tekniker”. Ansættelsesprocessen slutter så snart, at den rigtige
kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte produktionschef Martin Engberg Christiansen pr. mail: mec@davafoods.com.

Ansøgningerne vil blive behandlet løbende, indtil rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!