Tekniker søges til vedligeholdelsesafdelingen

7. december 2018

Grundet et højere aktivitetsniveau søges der en tekniker til vedligeholdelsesafdelingen i produktfabrikken hos DAVA Foods i Hadsund. Du vil indgå i et team på tre teknikere og referere til teknisk leder. Afdelingen har ansvaret for at holde produktionsapparatet velkørende.

Hvem er vi?
DAVA Foods er markedsledende i Norden inden for friske skalæg, og vi håndterer ca. 1,6 milliarder æg pr. år. Lige nu er vi i alt 292 ansatte i koncernen – 98 på hovedkontoret i Hadsund – som brænder for at gøre en forskel for vores kunder indenfor detail- og foodservice-markedet. Med dig som vores nye kollega bliver vi forhåbentlig snart 293!

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Udførelse af systematisk og forebyggende vedligehold
  • Elektrisk og mekanisk fejlfinding på maskinudstyr
  • Gennemførelse og implementering af nye projekter
  • Procesoptimering på eksisterende udstyr
  • Fokus på driften af procesanlæg og tappelinjer


Dine faglige kvalifikationer
:
Vi forestiller os, at du har en el-teknisk baggrund, eksempelvis automatikmekaniker eller anden teknisk relevant uddannelse. Der vil blive lagt vægt på, om du har indsigt i styrings- og programmeringsopgaver. Det er en fordel, hvis du har et kedelpassercertifikat, men ikke et krav. Har du erfaring fra en fødevarevirksomhed, er det et stort plus.  


Dine personlige kvalifikationer:
Du vil passe særligt godt ind som tekniker hos os, hvis du evner at arbejde selvstændigt med opgaverne og er vant til at have egne ansvarsområder. Det er ligeledes vigtigt, at du er struktureret og har et godt overblik, eftersom der vil være en del dokumentation forbundet med arbejdsgangen og brug af IT-værktøjer til dette er en nødvendighed. Vi lægger ligeledes vægt på gode samarbejdsevner både indenfor og udenfor egen afdeling, da du kommer til at have en stor berøringsflade. En god portion humor er derfor også en absolut fordel.

Har du lyst til at blive vores nye kollega?

Send da hurtigst muligt din ansøgning med relevante bilag til: Martin Engberg Christiansen på mec@davafoods.com markeret ”Tekniker” eller pr. post til:

DAVA Foods
Glerupvej 5
9560 Hadsund
Att. Martin Engberg Christiansen

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte produktionschef Martin Engberg Christiansen pr. mail: mec@davafoods.com

Ansøgningerne vil blive behandlet løbende, indtil rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!