Forretningsorienteret driftsøkonom søges – STILLINGEN ER BESAT

9. marts 2017

DAVA Foods Danmark A/S søger forretningsorienteret driftsøkonom med erfaring fra produktionsvirksomhed.

Vil du udvikle dig for at opnå ledelsesansvar, så bliv en del af DAVA Foods. Her sikrer du en professionel økonomihåndtering og sætter dit præg på beslutningerne. Hos os får du mulighed for at:

• Spille en indflydelsesrig rolle, hvor du samarbejder tæt med ledelsen

• Udvikle styringskoncepter, foretage business controlling samt effektivisere processer

• Opleve dynamikken i en dansk FMCG-virksomhed med en stigende international orientering.


Favn bredt i dine opgaver

Du kommer til at fungere som junior økonomichef med alsidige ansvarsområder, og du tager gode beslutninger i en fart, så vi når vores fælles mål og skaber intern kundetilfredshed.

Du arbejder både med en række faste opgaver og projekter, f.eks. når du foretager optimeringsanalyser, som kan have indflydelse på hele DAVA Foods og vores internationale aktiviteter.

Dit overordnede ansvar vil være:

• Regnskab, hvor du udarbejder budgetter, likviditets- og valutastyringer samt lønafregninger og regnskaber for både måneden og hele året.

• Driftsøkonomi som f.eks. at udvikle styringskoncepter, lave business controlling samt udarbejde KPI-opfølgninger og diverse analyser af årsagssammenhæng og indsatsforslag.

• Processer og samarbejde, hvor du optimerer økonomifunktionens processer og styrker afdelingens samarbejde både internt og med myndigheder, bank, forsikring og revision.

Solid erfaring og gode kommunikationsevner

• Du har en relevant økonomisk uddannelse og mindst 5 års erfaring med internt regnskab og business controlling fra en produktionsvirksomhed (gerne en ødevarevirksomhed).

• Du har erfaring med udvikling og effektivisering af processer.

• Du er dygtig til IT og forstår at anvende Navision og Excel.

• Du er en robust kommunikator, der taler flydende dansk og kan begå sig uproblematisk på engelsk.


Et skarpt overblik og lederambitioner

Det er vigtigt, at du kan prioritere, se detaljer og skabe struktur i en hektisk hverdag. Du går gerne forrest på en konstruktiv og positivt udfordrende facon, for du føler et stort medansvar for både afdelingen og virksomhedens udvikling. Derudover er du en god kollega, der kan lide at samarbejde og tage initiativ, ligesom du gerne arbejder handson.

Endelig skal du have vedholdenhed, en stærk forretningsorienteret tilgang samt lederambitioner, for du har på sigt mulighed for at få personaleansvaret for afdelingen.


Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Group CFO Mogens Juul Jensen på 98 57 30 55. 

Søg stillingen allerede i dag på info.dk@davafoods.com

Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, og vi forventer opstart i april/maj.

 

DAVA Foods er en samling af ni agroindustrielle selskaber i ind- og udland. Sammen bearbejder og distribuerer vi æg til 28 millioner forbrugere i Nordeuropa. Lige nu er vi i alt 300 engagerede medarbejdere, som brænder for at skabe værdi for vores kunder på detail- og foodservice-markedet. Du bliver en del af et team i Hadsund på 3-4 kollegaer, der har ansvaret for hele det økonomiske område i Danmark.