Økologiske skalæg


Danske økologiske skalæg findes i størrelserne S, M, L og XL i flere forskellige bakkestørrelser. De økologiske æg er velegnet til alle typer madlavning – med undtagelse af retter, som ikke varmes op til over 75 grader (gælder for alle æg). Her anbefales det at bruge pasteuriserede æg, som også produceres økologisk. Æggene er underlagt  intensiv salmonellakontrol og lever op til de officielle krav til økologisk ægproduktion.

Vidste du, at æggets størrelse afhænger af hønens race og vægt, miljøfaktorer – og af hønens alder? Jo ældre hønen er, jo større æg lægger hun.

Pasteuriserede

økologiske æg


Hos DAVA Foods er et æg ikke bare et æg. Vi bestræber os på at gøre vores produkter endnu bedre ved løbende udvikling og test af produkterne. Det er ikke nogen hemmelighed, at pasteurisering påvirker æggets egenskaber. Derfor arbejder vi kontinuerligt på at komme så tæt på det friske skalægs egenskaber, som overhovedet muligt.

Blank  800130 250 G Økologiske Pasteuriserede Æggeblommer Plano WEB

Økologiske

brunch æg


Økologiske brunch æg er særligt udvalgt på grund af deres store størrelse (L/XL). De kan anvendes til alle typer madlavning, men i kraft af deres størrelse tager de sig ekstra godt ud på et veldækket brunch-bord som blødkogt æg, spejlæg eller i en omelet.

 

109322 6LXL Brunch Økologiske Æg Skraa Web

Vi ÆLSKER

økologiske æg


Vi ÆLSKER økologiske æg er økologi udover det sædvanlige. Æggene produceres af særligt udvalgte landmænd, som har et stort engagement i den økologiske ægproduktion og et ufravigeligt fokus på hønernes adfærd og trivsel. Vi ÆLSKER økologiske æg fås i 8 stk. bakker, str. M/L og som 6 stk. brunch æg str. L/XL.

Viælsker SKRAA DOBBELT DB Mærke